J.A. Mäki – Vieraat talot

Video ladattavissa tämän linkin kautta:

https://drive.google.com/file/d/1M2DfUoXiMNL-k03Q9XqI5SZmKxV9fZh0/view?usp=sharing

Video on puolestani vapaa julkaistavaksi ja PLUTONIUM Productionsille ja If Societylle sekä tekijöille siihen annan luvan.

Toivon, että video annetaan ennakkoon katsottavaksi lehdistölle ennen albumin julkaisua. Olisi kovin hienoa, jos myös ottaisitte esille, että olen ohjannut trilogian videoita Jyrkin SYYS-albumille. Itselle juurikin trilogian tekeminen on erittäin mieluisa, iso ja kova juttu. 😊

Esim Rumban Catharina Herlin kirjoitti varsin mukavan jutun Syys-kappaleesta ja sen videosta vuonna 2021. Jos päätätte ennakkoon antaa videon katsottavaksi niin yhteystietoni saa antaa tarvittaessa medialle:

Juha Penttinen

penttinen@iki.fi

045 853 2583

Videosta saa vapaasti käyttää ja muokata klippejä esim instagram tai muuhun some-markkinointiin ja sitä saa esittää kaikissa mahdollisissa yhteyksissä mitä tulee vastaan mukaanlukien mahdolliset televisioesitykset. Toivon, että videon linkityksistä, nettiuutisista ja julkaisuista tiedotetaan minua, niin voin taas omalta osaltani linkittää niitä eteenpäin.

Mahdollisista festivaaliesityksistä ja niihin videon ilmoittautumisista voi päättää levy-yhtiö, musiikin levittäjät ja musiikin tekijät sekä hoitaa ilmoittautumiset ja tiedoston lähettämisen. Itselläni ei mahdollisuutta tähän osallistua.

Jos video myydään tässä tekstissä mainitsemattomalle osapuolelle, neuvotellaan asiasta erikseen.

Albumin julkaisun lähentyessä annan mieluusti tekstiä lehdistötiedotteeseen liittyen videoon ja muutenkin minun ja Jyrkin pitkään yhteistyöhön. Muistettehan kysyä minulta hyvissä ajoin.

Alempana kuvakaappauksia videosta, joita voi käyttää esim Youtube-julkaisun ”kansikuvana” tai muuten lehdistömateriaaliksi. Niiden crediitit löytyvät kuvien alapuolelta.

Instagram-julkaisuissa linkitys @juhapenttinen_art ja muissa somealustoissa linkitys https://juhapenttinen.com

Videon creditsit:

Käsikirjoitus, ohjaus, leikkaus

Juha Penttinen

@juhapenttinen_art

juhapenttinen.com

Kuvaus

Juha Penttinen

Mikko Huovinen

Mikko Männistö

CGI

Mikko Huovinen

2022

PRESSIKUVAT (Kuvien creditsit kuvien alapuolella). Pressikuvia saa vapaasti muokata käyttöönne soveltuviksi. :

(c) Juha Penttinen
(c) Mikko Huovinen / Juha Penttinen
(c) Mikko Huovinen / Juha Penttinen
(c) Juha Penttinen
(c) Juha Penttinen
(c) Juha Penttinen
(c) Mikko Männistö
(c) Mikko Männistö
(c) Mikko Huovinen / Juha Penttinen
(c) Juha Penttinen