J.A. Mäki – Pieni helmi

Video ladattavissa tämän linkin kautta:

https://drive.google.com/file/d/1w0ItN2dGkuLfzUm8lKJZSdftqqdCPQr3/view?usp=sharing

Video on puolestani vapaa julkaistavaksi ja PLUTONIUM Productionsille ja If Societylle sekä tekijöille siihen annan luvan.

Toivon, että video annetaan ennakkoon katsottavaksi lehdistölle ennen albumin julkaisua. Esim Rumban Catharina Herlin kirjoitti varsin mukavan jutun Syys-kappaleesta ja sen videosta vuonna 2021. Jos päätätte ennakkoon antaa videon katsottavaksi niin yhteystietoni saa antaa tarvittaessa medialle:
Juha Penttinen
penttinen@iki.fi
045 853 2583

Videosta saa vapaasti käyttää ja muokata klippejä esim instagram tai muuhun some-markkinointiin ja sitä saa esittää kaikissa mahdollisissa yhteyksissä mitä tulee vastaan mukaanlukien mahdolliset televisioesitykset.

Mahdollisista festivaaliesityksistä ja niihin videon ilmoittautumisista voi päättää levy-yhtiö, musiikin levittäjät ja musiikin tekijät sekä hoitaa ilmoittautumiset ja tiedoston lähettämisen. Itselläni ei mahdollisuutta tähän osallistua.

Jos video myydään tässä tekstissä mainitsemattomalle osapuolelle, neuvotellaan asiasta erikseen.

Albumin julkaisun lähentyessä annan mieluusti tekstiä lehdistötiedotteeseen liittyen videoon ja muutenkin minun ja Jyrkin pitkään yhteistyöhön. Muistettehan kysyä minulta hyvissä ajoin.

Alempana kuvakaappauksia videosta, joita voi käyttää esim Youtube-julkaisun ”kansikuvana” tai muuten lehdistomateriaaliksi. Niiden crediitit: Mikko Huovinen

Instagram-julkaisuissa linkitys @juhapenttinen_art ja muissa somealustoissa linkitys https://juhapenttinen.com

Videon creditsit:

Kuvaus, dronekuvaus

Mikko Huovinen

Käsikirjoitus, ohjaus, leikkaus
Juha Penttinen
@juhapenttinen_art
juhapenttinen.com

PRESSIKUVAT (Mikko Huovinen). Pressikuvia saa vapaasti muokata käyttöönne soveltuviksi. :